Márquez: “Odio que es digui que el Mundial ja està fet”

El pilot català és líder amb 58 punts d’avantatge al campionat de MotoGP però encara queden deu curses per disputar-se

Marc Márquez va encaminat a guanyar el seu vuitè títol Mundial aquesta temporada. Ell, però, s’enfada quan li diuen que ja l’ha guanyat. “Em molesta que el comentari estrella d’aquest estiu sigui que ‘això, el Mundial, el títol ja està fet’. Odio que es digui això”, ha assegurat el pilot català a l’Allianz Night Run, cursa popular que es disputa al Circuit de Catalunya cada any i en la qual ha participat.

El de Cervera té 58 punts de marge sobre Andrea Adovizioso, el segon classificat, és a dir, més de dues curses de diferència. Tenint en compte que Márquez ha guanyat cinc de les nou curses disputades, ha estat segon en tres més i només ha deixat de puntuar en una, torna a ser el màxim favorit a aixecar el títol. Sobre que es digui que ja ho té fet, el pilot d’Honda ha justificat que “no només em sembla inadequat, impropi de l’esport, sinó que no és cert, perquè portem nou curses. En queden deu. Tothom sap que en el món de les curses de motos pot passar de tot”.

 

Paraules sobre Rossi i Lorenzo

Els rumors de retirada de Valentino Rossi, rival en tots els sentits de Márquez, estan més presents que mai en el paddock. Però, de tot el que es diu del pilot italià de 40 anys, Márquez diu no creure’s “absolutament res”. “Jo només em creuré en Valentino quan el senti parlar d’aquestes coses. La resta e, sembla impensable”, ha assegurat el català. I ha afegit que “quan algú, als 40 anys, encara està corrent com corre ell, encara té ganes, il·lusió i coratge de pujar a una MotoGP i posar-se a 350 quilòmetres per hora, és perquè se sent pilot”.

D’altra banda, al pilot cerverí també li han preguntat pel seu company d’equip Jorge Lorenzo. “Quan algú fitxa per l’equip campió i posen a les teves mans la moto que guanya, la pressió és molt gran i, per desgràcia, a en Jorge no li estan sortint les coses com ell pensava o volia”, ha explicat Márquez.

Més informació
 
Comentaris