Márquez s’exhibeix a la República Txeca i és més líder

Márquez s'imposa gairebé sense oposició al GP de la República Txeca i consolida encara més el seu lideratge

Marc Márquez pot amb tot. Res sembla ser un obstacle per al cerverí, que avui ha tornat a donar una lliçó de grandesa imposant-se sense gairebé oposició al Gran Premi de la República Txeca. De principi a final, Márquez no ha donat opció als seus rivals en una cursa inicialment accidentada per la pluja però resolta com ja ens té habituats el de Cervera. Divizioso s’ha hagut de conformar amb la segona posició; Jack Miller amb la tercera; mentre que Àlex Rins, qui va mantenir ahir una pugna amb Márquez durant  la qualificació, ha aconseguit la quarta posició.

La jornada, tot i això, ha estat marcada per la pluja. Obligant a retardar 40 minuts la cursa, el clima ha estat un dels grans protagonistes del cap de setmana a Brno, tot i que finalment no ha estat cap inconvenient perquè el ‘93’ tornés a pujar a l’esglaó més alt del podi. Sisena victòria del curs per a un Márquez que s’allunya un pèl més encara d’un Dovizioso que, tot i la suficiència del català, segueix perseguint-lo de ben a prop.

 

Márquez aconsegueix així la tercera victòria de la seva carrera a Brno, després d’haver-ho aconseguit els anys 2017 i 2013; mentre que pel què fa a la resta de catalans, Máverick Viñales ha estat desè, Pol Espargaró ha firmat l’onzena plaça i s’han quedat sense puntuar Tito Rabat, setzè, i Aleix Espargaró, divuitè. Joan Mir ha caigut al quart revolt.

Més informació
 
Comentaris