Dur contratemps per al Barça de bàsquet: Heurtel no podrà jugar fins al 2020

El base francès ha estat operat del trencament parcial del tendó rotulià del genoll esquerre, lesió que el mantindrà allunyat de les pistes uns cinc mesos

El Barça de bàsquet no podrà comptar fins a l'any 2020 amb Thomas Heurtel, operat aquest dilluns del trencament parcial del tendó rotulià del genoll esquerre que es va fer durant la concentració per al Mundial de la Xina amb la seva selecció, la francesa, i que li farà estar de baixa un temps aproximat de cinc mesos.

"Informem que el jugador Thomas Heurtel ha estat intervingut amb èxit del trencament parcial del tendó rotulià del genoll esquerre. La intervenció quirúrgica ha estat a càrrec del doctor Sonnery-Cottet, a Lió (França), sota la supervisió dels serveis mèdics del club. El temps de baixa esportiva serà del voltant dels cinc mesos", ha informat el conjunt català en un comunicat.

 

El base, un dels jugadors més destacats la passada temporada en l'equip d'Svetislav Pesic, va haver de deixar la setmana passada la concentració amb la seva selecció per aquesta lesió i en la Federació Francesa ja parlaven de "diverses setmanes" de baixa, encara que després del pas per la sala d’operacions s'han confirmat els pitjors presagis.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?