Els germans Márquez donen material sanitari a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Els de Cervera han donat equipaments per al control de pacients semicrítics afectats per la Covid-19 com per exemple aparells de radiologia digital portàtil i analitzadors de gasos

Els germans i pilots de MotoGP Marc i Álex Márquez han fet una donació de material sanitari a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida per ajudar a la lluita contra el coronavirus i els pacients que estan sent víctimes d'aquesta pandèmia.

En concret, els de Cervera han donat equipaments per al control de pacients semicrítics afectats per la Covid-19 com per exemple aparells de radiologia digital portàtil i analitzadors de gasos. Aquests equips permetran dur a terme el seguiment a peu de llit de pacients amb afectació pulmonar greu.

 

Marc i Álex Márquez se sumen, d’aquesta forma, a altres empreses i particulars que aquests dies han fet donacions a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, sigui a través d'aportacions econòmiques o mitjançant el lliurament de material protector.

"Des de la Gerència Territorial de l’ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris agraïm aquestes mostres de solidaritat que ajuden els professionals a continuar desenvolupant la seva labor en les millors condicions possibles en aquests moments tan difícils que està vivint la societat”, ha comunicat el centre hospitalari.

Més informació
 
Comentaris