VÍDEO | L'espectacular salt de Simone Biles, història viva de la gimnàstica

La jove atleta ha començat un impressionant exercici de terra amb un salt que mai no havia fet cap dona: un doble triple

Simone Biles, gimnasta estatunidenca, ha fet història en els Campionats dels Estats Units que s’estan disputant a Kansas City en començar un impressionant exercici de terra amb un salt que mai no havia fet cap dona: un doble triple, un element format per dos salts mortals amb tres rotacions. L’esportista, que als seus 22 anys ja és una de les millors de la història en el seu esport (ha guanyat quatre ors olímpics i catorze títols mundials) segueix escrivint el seu nom en la gimnàstica femenina.

 

Amb els Mundials d’Stuttgart i els Jocs de Tòquio 2020 a l’horitzó, Biles també s'ha convertit en la primera esportista que aconsegueix les sis corones (sis Campionats dels Estats Units) de manera consecutiva en els darrers 70 anys. Encara que l’atleta estatunidenca va intentar la seqüencia durant la jornada del dissabte i no li va sortir, la jove esportista no s’ha donat per vençuda i ha pogut acomiadar la competició en qüestió amb un somriure i un nou rècord històric.  

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?