La confessió de l’exblaugrana Abrines: “Vaig arribar a odiar el bàsquet”

El jugador de bàsquet mallorquí, que havia deixat l’NBA per motius personals el passat mes de febrer, reconeix haver passat por i anuncia que tornarà a jugar

L’esport d’elit segueix ocultant històries personals difícils darrere d’un món que aparenta èxit i felicitat. L’exjugador del Barça Álex Abrines, que va començar la temporada als Oklahoma City Thunder de l’NBA, ha publicat a les xarxes socials un vídeo en el que explica haver-se recuperat d’una situació complicada en la qual va “arribar a odiar” el bàsquet. El propi esportista es dirigeix a una pilota per expressar l’angoixa que va sentir durant mesos als Estats Units i com ha aconseguit superar aquest problema.

Abrines va ser acomiadat pels Thunder el passat mes de febrer després de dos mesos en què va estar gran part de baixa i va al·legar un problema personal que no va desvelar. En el vídeo, l’exblaugrana, que no té equip des de llavors, confessa que el bàsquet va acabar per generar-li ansietat. “Vas començar a fer-me por; vaig arribar a odiar-te, no et podia ni veure; a la més mínima oportunitat, t’esquivava; no volia saber res de tu ni el que t’envolta”, explica Abrines al vídeo. La seva situació d’estancament i els pocs minuts dels que gaudia a la franquícia d’Oklahoma haurien estat els causants de tot plegat.

 

Però el jugador diu que “he tornat”. En el vídeo narra com l’ajuda de familiars i d’un equip de professionals ha fet que pugui superar tots els temors. “Vaig decidir dir prou. He fet el cor fort per acabar amb aquest malson i ho he aconseguit, he recuperat les ganes. He tornat, soc jo, l’Álex”, acaba confessant a la pilota a la qual es dirigeix com a “amiga”. Abrines, per tant, tornarà a ser jugador de bàsquet i ara haurà de decidir el seu futur.

Més informació
 
Comentaris