Andy Murray, de número 1 del món a retirar-se en només un any i mig

L'escocès ha anunciat, entre llàgrimes, que es veu obligat a plegar per culpa de les lesions

Andy Murray, en una imatge d'arxiu. | @andymurray

L'esport torna a mostrar la seva cara més cruel. Amb només 31 anys, Andy Murray ha anunciat entre llàgrimes la seva retirada del circuit professional del tenis. L'escocès, que des del novembre del 2016 fins a l'agost del 2017 va ser el número 1 del rànquing de l'ATP, es veu obligat a deixar de competir com a conseqüència dels seus problemes físics.

 

 

"Ara puc jugar, però amb limitacions que m'impedeixen que pugui gaudir mentre jugo o entreno. He fet tot el que he pogut perquè la lesió al maluc desaparegués però no hi ha hagut manera", ha començat explicant Murray. "M'agradaria poder-me retirar a Wimbledon, però no estic segur de poder-hi arribar. Potser ho he de deixar la setmana que ve", ha seguit valorant, entre llàgrimes, l'actual número 230 del món.

 

 

 

 

Caldrà veure si arriba fins a final de temporada, però la realitat és que el més probable és que Murray posi punt final a la seva carrera després de l'Open d'Austràlia, que es disputa aquest mes de gener. Si no aconsegueix guanyar cap títol més, el de Dunblane es retirarà amb tres Grand Slams (Open dels Estats Units 2012 i Wimbledon 2013 i 2016), dues medalles d'or olímpiques, una Copa Davis amb l'equip britànic i un total de 45 tornejos ATP.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?