Guerra entre catalans a Moto GP: Rins, contra Márquez per no respectar-lo

"És un pilot amb molt de talent, però potser no té tot el respecte que hauria de tenir pels altres", va dir Rins després d'una pugna al Gran Premi de la República Txeca

Tensió entre catalans a Moto GP. El pilot barceloní Álex Rins, de Susuki, no es va estar de res a l’hora d’acusar el cerverí Marc Márquez, de Repsol Honda, de no tenir "respecte pels altres", després d'una llarga pugna durant la qualificació aquest dissabte del Gran Premi de la República Txeca. "Ha estat curiós. M'ha estranyat el què ha fet i no és la primera vegada que ho fa. Ha frenat molt fort quan jo ja sabia que ell volia entrar al box. És un pilot amb molt de talent, però potser no té tot el respecte pels altres que hauria de tenir", va dir Rins.

Rins va intercanviar passades al límit amb el vigent campió del món i líder del Mundial, un Márquez que va acabar fent la pole position a la Q2. "Són carreres i cadascú juga els seus papers. Ja ens hem queixat, així no es pot seguir. Va tenir un accident amb moto2 i potser va perdre una mica de vista, potser se l'ha de revisar", va afegir.

No obstant això, Rins es va penedir després a través de Twitter d'haver bromejat amb un accident. "Lamento haver fet referència a un accident sofert per un company quan intentava explicar què ha passat a la Q2", va dir a les xarxes. Susuki, al fil de l’estrip del seu pilot, també ha emès una queixa a la competició oficial.  

 
Més informació
 
Comentaris