Confirmat per la Policia Judicial: el Valladolid-València estava arreglat

Un informe del cos policial al qual ha tingut accés ‘El Mundo’ assegura que l’arreglament del duel “atempta directament contra la integritat de la competició”

La investigació al voltant de l’operació Oikos no s’atura i dia rere dia surten noves informacions, majoritàriament d’El Mundo, al voltant de la presumpta trama d’arreglament de partits que podria reconduir el Girona cap a Primera Divisió després de baixar a Segona per mèrits (o demèrits) esportius el passat mes de maig. Aquest dijous, el diari de comunicació espanyol assegura que la Policia Judicial ha pogut provar que el Valladolid-València (0-2) de la darrera jornada de la Lliga Santander 2018/19 estava arreglat.

El Mundo ha tingut accés a un dels informes que ha aportat el cos policial davant el Jutjat d’Instrucció número 5 d’Osca i ha revelat que aquest document s’assegura “amb total rotunditat” que “es va condicionar clarament el resultat del Valladolid València i es va atemptar directament contra la integritat de la competició”. “Com a mínim, en el tripijoc hi hauria intervingut un jugador, Borja Fernández”, segueix explicant el mitjà de comunicació citat, que assenyala un dels futbolistes que ja estava en l’ull de l’huracà en la investigació de l’operació Oikos.

 

El resultat pactat va ser victòria del València en la primera part i triomf final, un pronòstic que es va complir amb l’ajuda de futbolistes del Valladolid”, sentencia l’informe que ha sortit a la llum. Aquesta informació segueix alimentant l’esperança a Montilivi, que somia amb què la feina als despatxos dels advocats permeti al Girona recuperar la categoria. Aquest dimecres, la Federació Espanyola va obrir un expedient al Valladolid i a dos dels seus jugadors (Borja Fernández, precisament, i Keko) arran de la denúncia que va fer aquest dimarts el club blanc-i-vermell.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?