Pere Pons s’acomiada del Girona: “El meu desig és jugar a Primera”

El jugador gironí envia un missatge d’agraïment al club, als seus companys i a l’afició en la roda de premsa d’adéu després de signar per l’Alabès

Pere Pons ha demostrat que marxar del Girona ha estat una decisió molt dura. El jugador del planter gironí que fitxa per l’Alabès per poder seguir jugant a Primera Divisió, s’ha volgut acomiadar del que ha sigut casa seva durant 16 anys. Entre llàgrimes, ha agraït la feina de “totes les persones que han dedicat algun moment a formar-me com a jugador i com a persona”. També ha recordat els seus inicis al club jugant a camps de terra gràcies a “l’esforç de la meva família de portar-me en tren”.

 

El missatge que ha volgut remarcar Pere Pons és el motiu de la seva decisió: “El meu desig és jugar a Primera”. “És una decisió molt important per a mi per seguir amb la meva progressió futbolística i professional”, ha transmès. El jugador català ha posat per davant l’oportunitat de seguir tenint minuts a la màxima categoria. Tot i així, ha valorat positivament l’oferta que li havia plantejat Quique Cárcel, director esportiu del Girona.

Pons ha explicat també la seva decisió per l’Alabès. “És un equip humil, treballador i amb uns valors semblants als del Girona”, ha raonat. Ha afegit que “és un club on puc seguir millorant i demostrar el que puc donar”. Més enllà de l’àmbit esportiu ha parlat del “repte personal” que suposa canviar d’aires i provar noves realitats. El futbolista gironí no ha tancat la porta a un possible retorn a casa en un futur.

Més informació
 
Comentaris