Pablo Maffeo: “Al Girona he estat molt feliç”

“Tenia molt clar que volia jugar aquí, fos a Primera Divisió o a Segona. La de tornar aquí ha estat una decisió molt fàcil”, ha accentuat el nou futbolista blanc-i-vermell

El defensa Pablo Maffeo (Sant Joan Despí, 12/07/1997) ha reconegut aquest divendres, en la roda de premsa que ha servit per presentar-lo com a nou futbolista del Girona, que “tenia molt clar que volia jugar aquí, fos a Primera Divisió o a Segona”. “La de tornar aquí ha estat una decisió molt fàcil. Amb només una trucada, en Quique Cárcel em va convèncer al 200% per convèncer al lloc on he estat feliç. Perquè aquí a Girona ho he estat molt. Tant de bo pugui quedar-me molts anys. Aquesta és la meva idea”, ha afegit el carriler dret, que el curs que ve jugarà a l’Estadi Municipal de Montilivi en qualitat de cedit per l’Stuttgart alemany.

La que iniciarà aquest estiu serà la quarta aventura a Montilivi de Maffeo, un futbolista que espera “aportar el màxim de mi, tant a dins com a fora del camp. Hem de ser un equip per poder aconseguir l’objectiu de l’ascens”. En aquest sentit, el nou jugador del Girona també ha insistit en què retornar l’equip a la màxima categoria del futbol estatal ha de ser el principal objectiu de la propera temporada, “però no ens podem tornar bojos perquè sabem que la Segona Divisió és molt i molt dura. Ens haurem de trencar la cara en cada partit. Perquè no guanyarem els partits per ser un dels favorits a l’ascens”, ha destacat un Maffeo que torna a Montilivi amb la intenció de recuperar el somriure després d’un curs nefast a la disciplina de l’Stuttgart. Apartat de la dinàmica de l’equip des de l’abril, el carriler català, per qui l’històric equip de la Bundesliga va pagar deu milions d’euros l’estiu passat al Manchester City, va jugar el seu últim partit el passat 23 de novembre. “És evident que no ha estat una temporada fàcil a nivell futbolístic. Però no vull mirar enrere. Ha estat un any dur, però he madurat i he crescut moltíssim”, ha insistit en remarcar Maffeo, per qui el Girona s’ha reservat una opció de compra, per valor d’uns cinc milions d’euros, que serà obligatòria en cas de tornar a Primera.

 

Durant la presentació de Maffeo, que entre les tres etapes que havia jugat a Montilivi com a cedit pel City va arribar a disputar una seixantena de partits oficials, també han pres la paraula el president de l’entitat, Delfí Geli, i el director esportiu, un Quique Cárcel que ha emfatitzat que el que ha protagonitzat el jove defensa català és “un pas mogut pel cor”. “És un jugador que des del primer minut que va ser aquí va tenir un compromís i un rendiment altíssims. I ens ajudarà a lluitar per aconseguir els nostres objectius”, ha celebrat Cárcel abans d’admetre que el fitxatge de Maffeo és “un cop d’efecte perquè jo crec que té potencial per jugar més amunt” i perquè està molt implicat amb el nou projecte, al qual aportarà “un nivell competitiu molt alt”. Geli, per la seva banda, ha subratllat que Maffeo “ha posat molt de la seva part per ser aquí” i que, “de cara al repte il·lusionant que tenim per davant, ens farà molt més forts”.  

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?