Obren un expedient al Valladolid i a dos dels seus jugadors per la denuncia del Girona

El club català va demanar a la Federació Espanyola jugar a la màxima categoria mentre no es resolgui la l’Operació Oikos

Esperança a(l) Girona. El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha informat aquest dimecres que ha obert expedient al Valladolid i a dos dels seus jugadors, Borja Fernández i Sergio Gontán 'Keko', arran de la denúncia del Girona d'aquest dimarts.

El club català, que per mèrits esportius és equip de Segona Divisió, va demanar a la Federació Espanyola una Lliga de Primera Divisió de 21 equips en la qual ell hi estigués inclòs mentre no es resolgui la presumpta trama de corrupció vinculada a les apostes que s'està investigant en el marc de l'Operació Oikos.

 

"Després d'analitzar la denúncia del Girona, en la qual se sol·licita l'inici d'un procediment extraordinari contra el Valladolid i els futbolistes implicats, aquest òrgan competent en matèria disciplinària ha pres la decisió d’obrir un expedient al club val·lisoletà i a dos dels seus jugadors", ha comunicat l’ens federatiu espanyol, que també ha nomenat un instructor que investigarà els fets i elevarà una proposta de resolució al Comitè de Competició.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?