La incertesa de no saber què passarà

Després de fer oficial la sortida de Porro al City, el Girona s’enfronta al repte de seduir a Stuani perquè es quedi a Montilivi

Tot i que a Girona hi confien, a hores d’ara la continuïtat d’Stuani va camí de ser una autèntica quimera. Si bé és cert que l’uruguaià ja ha rebutjat diverses ofertes, també ho és que el mercat li queden encara 23 assalts. Assalts en forma de dies en els quals en Girona haurà de lluitar contra rivals de major envergadura per intentar retenir la seva estrella: la dels 40 gols en 65 partits de Lliga. Amb aquests registres, costa de pensar que, ja de cara als últims dies de mercat, cap equip es llenci a pagar els 7 ‘quilos’ de la seva clàusula de rescissió.

De moment, però, el cert és que Stuani continua a Montilivi. I aquesta és l’única veritat. Paint encara la venda l’esperada de Pedro Porro, que tot just el passat dijous fitxava pel City de Guardiola i posava rumb a Valladolid –on jugarà cedit una temporada-, a Girona continuen aferrant-se al contundent discurs de Quique Cárcel sobre el seu ‘killer’. “Sóc una mica més positiu des de temps, perquè encara és jugador del Girona. Tinc clar que està content, però el seu rendiment fa que pugui captar l’atenció d’altres equips”, explicava Cárcel fa una setmana sobre Stuani mentre sentenciava: “Vull ser optimista perquè el veig motivat i il·lusionat, aquí se sent estimat i aquest és un aspecte molt important perquè continuï. Volem que Stuani estigui content, però això val diners”.

 

El Girona, per tant, haurà de jugar les seves cartes per intentar que Stuani no faci les maletes. El repte, a més a més, és majúscul; ja que si finalment el davanter opta per marxar, Cárcel i els seus tindran només una bala per encertar i fitxar un relleu de garanties.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?