Bojan, “decebut” amb el Girona: “Sabien quina era la meva voluntat”

El davanter català, que acaba de fitxar pel Montreal Impact, critica “com s’han fet les coses els últims anys” a Montilivi en una entrevista a ‘RAC1’

Als seus 28 anys, Bojan Krkic ha deixat l’Stoke City per fitxar pel Montreal Impact de la MLS estatunidenca. En una entrevista a RAC1, el davanter del Barça ha assegurat que no ha arribat al Canadà per retirar-se, sinó que ho ha fet “per recuperar la il·lusió pel futbol, que és el que més feliç em fa” ja que la proposta del seu nou club és la que més l’ha convençut en la recerca “d’un perfil bastant concret professional i personal”

El destí del de Linyola podria haver estat diferent. Força relacionat amb el Girona durant bona part de l’estiu, l’exatacant del Barça podria haver acabat jugant a les ordres de Juan Carlos Unzué si a Montilivi haguessin fet les coses de diferent forma. O això, si més no, és el que ha opinat el mateix Bojan en la conversa amb la ràdio citada: “El Girona va ser una de les opcions de jugar a Europa que em vaig plantejar. Vaig parlar amb gent del club i amb l’entrenador. Ells sabien quina era la meva voluntat. Estic una mica decebut amb ells, no només per aquest estiu, sinó per com s’han fet les coses els últims anys”.

 

“Al final, però, el futbol és negoci i mai no ho hem d’oblidar. No ha estat molt possible i jo soc molt feliç d’això, perquè m’ha permès fer un pas endavant en la meva carrera”, ha sentenciat al respecte el davanter català amb l’objectiu de deixar enrere qualsevol polèmica. Sigui com sigui, Bojan no ha volgut lamentar-se pel que vindrà i s’ha mostrat d’allò més il·lusionat amb el seu futur.

Més informació
 
Comentaris