Un periodista denuncia un error en els seus vots per a la Pilota d'Or

'France Football' va invertir l'ordre de posicions de Lasana Liburd, que havia distingit Messi (i no Griezmann com va informar la revista francesa) com al millor jugador del 2018

Luka Modric i Florentino Pérez celebren la Pilota d'Or del futbolista croat.
Luka Modric i Florentino Pérez celebren la Pilota d'Or del futbolista croat. | EFE

El passat dilluns 3 de desembre, Luka Modric va veure premiat el seu gran 2018 amb la Pilota d'Or. El futbolista croat es va consagrar com al millor jugador de l'any gràcies al seu bon paper al Madrid campió de la Champions League i la Croàcia finalista del Mundial de Rússia. El migcampista va rebre un premi les votacions del qual van establir Leo Messi en la cinquena posició, quelcom que va generar força polèmica a les xarxes socials.

 

 

Opinions al marge, la realitat és que l'argentí hauria d'haver tingut cinc punts més en la classificació final. I és que el periodista representant de Trinitat i Tobago que formava part del jurat que van seleccionar el campió de la Pilota d'Or, Lasana Liburd, ha denunciat que France Football va comptabilitzar erròniament els seus vots.

 

 

 

 

Segons el que la revista francesa va publicar, Liburd va repartir els 6, 5, 4, 3, 2 i 1 punts a Griezmann, Salah, Cristiano Ronaldo, Modric i Messi, respectivament. Ell mateix, a través de les xarxes socials, va explicar que l'ordre era exactament l'invers: Messi, Modric, Ronaldo, Salah i Griezmann. El periodista, que "fa molts anys que voto" ha assegurat que "té una còpia original de la seva votació" i que "li he enviat a France Football perquè ho corregeixin".

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?