Tebas no descarta que el Clàssic del dimecres 18-D es jugui al migdia

El president de la Lliga no vol que el duel coincideixi amb l’horari dels partits de la Copa del Rei programats pel mateix dia

Javier Tebas no deixa de sorprendre en cada intervenció pública que fa. El president de la Lliga ha assegurat aquest dijous que no volen que el Clàssic del dimecres 18 de desembre coincideixi amb els partits de la Copa del Rei programats per aquell dia. Per aquest motiu, el màxim mandatari de la competició nacional no ha descartat cap opció, ni tan sols quan ha estat preguntat directament sobre si el partit es podria jugar durant el migdia.

La possibilitat que el partit es jugui durant el migdia en un dimecres feiner és sorprenent i marcaria un fet històric en el futbol espanyol. Tot i que Tebas no descarta cap horari, també ha insistit, durant un acte de la Lliga, que encara estan estudiant els possibles solucions per encabir el partit i encara no hi ha res decidit.

 
Més informació
 
Comentaris (2)
2019 Fa 3 mesos
apart de que aquest xicot, és tonto del cul i feixista de professió, si vol poden jugar de matinada, i no es preocupi que el camp seguirà estant ple, mico.
el feixisme espanyol no té límits! Fa 3 mesos
i per què no de matinada i a porta tancada ??