Ronaldo: “Defensem els negres i els gais, però ningú ho va fer quan em deien gras”

L’exjugador brasiler reivindica, en unes declaracions al Financial Times, que el sobrepès estigui igual de tractat que el racisme i l’homosexualitat

Ronaldo Nazário ha concedit una entrevista al Financial Times que no ha deixat indiferent ningú. L’exjugador brasiler, que ara està vivint l’altra cara del futbol com a president del Valladolid, ha analitzat diferents aspectes de l’actualitat en un dinar amb un periodista del mitjà citat: ha parlat des del paper de Leo Messi a l’Argentina (“un jugador completament diferent del del Barça”) fins a diferents anècdotes de la seva vida personal i esportiva.

Entre totes les respostes de Ronaldo n’ha destacat, sobretot, la del sobrepès. Segons la llegenda brasilera, “hi ha mobilitzacions per a moltes coses. Si ets negre, si ets gai... Però no recordo que ningú em defensés quan em deien gras”. L’exfubolista ha posat al mateix nivell, així, la situació que va patir amb la que, lamentablement, encara pateixen les persones per la seva orientació sexual o raça.

 

A més, Ronaldo també ha informat que s’ha fet la vasectomia, però també ha deixat clar que això no serà cap problema per tenir més fills amb la seva actual parella, ja que “he congelat suficient esperma per formar un equip de futbol”.

Més informació
 
Comentaris (2)
Marga Fa 8 mesos
I jo sóc grossa, baixa, i pobra. I m'aguante
Juma Fa 9 mesos
Noi, el greix t'ha matat neurones o ja les havies perdut abans d'engreixar-te?