La Roma col·labora amb la recerca de nens desapareguts

L’equip italià ha iniciat una campanya en la qual incorpora imatges d’infants desapareguts arreu del món al costat de la de nous jugadors del club

La tirada mediàtica dels grans clubs de futbol pot tenir un ús social important. La Roma ha volgut aprofitar la seva repercussió internacional per ajudar a la recerca de nens desapareguts en diferents països del món. El passat 30 de juny, el club italià va començar una campanya en col·laboració amb diferents institucions a nivell internacional que treballen a trobar infants perduts per tractar de “fer créixer l’esperança” a localitzar-los, segons explica el club a la seva pàgina web.

La iniciativa consisteix a utilitzar els canals de comunicació del club per difondre imatges de nens i nenes desapareguts i ser una via més per tractar que les seves famílies puguin trobar-los. La Roma està treballant amb associacions d’Itàlia, els Estats UnitsGran BretanyaEspanya Kènia i tracta d’incloure cada cop més associacions de més països a la campanya. D’altra banda el club també ha publicat al seu web informació de les entitats que hi participen i permet als aficionats fer donacions.

 

Pau López, un dels col·laboradors com a nou fitxatge

El club italià està aprofitant les presentacions dels nous fitxatges per difondre, juntament amb les imatges de l’acte oficial, diverses fotografies de nens desapareguts. El porter català i exjugador de l’Espanyol Pau López ha estat una de les incorporacions recents de la Roma aquest estiu provinent del Betis i, com a tal, el seu vídeo de la presentació celebrada aquest dimecres va ser publicat a les xarxes de la Roma al costat de les imatges d’alguns dels menors.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?