Robert Moreno, seleccionador d'Espanya: "Soc català i m'agradaria jugar a Barcelona"

"No em toca a mi decidir els escenaris, però com a català que soc, no me n'amago, m'agradaria poder jugar a Barcelona", ha declarat

Robert Moreno, seleccionador d'Espanya, ha assegurat aquest divendres, just després d'anunciar la convocatòria per als dos pròxims partits del combinat nacional, contra Malda a Cadis i Romani al Wanda Metropolitano madrileny, que a ell, com a català que és, li agradaria tenir la possibilitat de disputar partits a la capital de Catalunya, quelcom que no passa des del 18 de febrer del 2004, fa més de quinze anys. "No em toca a mi decidir els escenaris, però com a català que soc, no me n'amago, m'agradaria poder jugar a Barcelona", ha declarat.

Si ho aconsegueix, encara que ara per ara sembla força complicat, Robert Moreno espera que l'afició estigui a l'altura de les expectatives. "Estem encantats que s'hagin acabat les entrades a Cadis. No sé si és per Jesús, perquè el segon entrenador és d'allà... No ho sé. Ja ho vam veure a Gijón, contra les Illes Fèroe. Sempre costa fer gols. És clau que els jugadors sentin l'escalfor del públic, que estiguem units i junts. En aquesta Eurocopa tindrem l'avantatge de jugar a casa, a Bilbao, i això serà un factor molt important", ha analitzat en relació amb l'aspecte ambiental.

 

D'altra banda, Moreno ha recordat que "Ansu Fati és a la prellista, encara que ara no estigui amb nosaltres" i que, per tant, "és un jugador susceptible de ser seleccionat en un futur". "Per què no?", s'ha preguntat sobre el fet que el jove extrem del Barça, que acaba de fer 17 anys, pugui ser un dels integrants de la llista espanyola per a l'Eurocopa del pròxim estiu. El català Dani Olmo, per la seva banda, ja hi és ara: "Ho està fent molt bé a la seva Lliga i sobretot a la Champions League. Ens aportarà moltes coses, estem molt contents que estigui amb nosaltres".

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?