“Peptacular”: la premsa anglesa es rendeix a Guardiola després de guanyar la Premier

Els mitjans de comunicació britànics elogien el tècnic català, que aquest diumenge va tornar a conquerir la competició de la regularitat

Peptacular. La premsa anglesa ho té clar: el que han aconseguit Guardiola i el Manchester City té molt de mèrit. El conjunt citizen ha aixecat una Premier League de rècord, la seva segona consecutiva, i ho han fet amb un joc que ha meravellat Anglaterra i, per què no dir-ho, el món. Ni el millor Liverpool, que ha sumat 97 punts, ha pogut reivindicar-se a la dictadura del conjunt del tècnic català, que ha acumulat l’espectacular xifra de 198 punts (100+98) en les dues darreres competicions de la regularitat del Regne Unit.

Com no podria ser d’una altra forma, els mitjans de comunicació esportius (i generalistes) escrits del país han arribat als quioscos amb pàgines i pàgines dedicades a la gesta del City. Pep Guardiola és el protagonista absolut de les principals planes de la premsa especialitzada en esports. Des de Hardman (“Home dur”) fins a Pep’s Party (“La festa de Pep), Anglaterra s’ha rendit a l’entrenador català, fidel als seus principis i la seva ideologia en una competició tan diferent com la Premier.

 
Portada 'Daily Express' (13 de maig)
Portada Metro Sport (13 de maig)
Portada Mirror Sport (13 de maig)
Portada Star Sport (13 de maig)
Portada Sun Sport (13 de maig)
Portada Sport (13 de maig)
Portada Sport anglés (13 de maig)
Portada The Times (13 de maig)
Portada The Guardian (13 de maig)
Portada The Daily Telegraph (13 de maig)
Portada The Independent (13 de maig)
Portada Metro generalista (13 de maig)
Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?