Pepe Reina torna a atacar Ponsatí: “El seu gest va ser vomitiu”

“Són paraules i gestos vomitius i menyspreables. Hem d’intentar crispar el menys possible i estar units”, ha declarat el porter de l’Aston Villa

Pepe Reina ha tornat a carregar contra Clara Ponsatí per la seva satírica i polèmica piulada, ara fa més d’una setmana, en relació amb l’afectació del coronavirus a Madrid. L’actual porter de l’Aston Villa ja va insultar l’eurodiputada i Carles Puigdemont –que va compartir el missatge– a través de les xarxes socials i ara ha aprofitat una entrevista a la Cadena COPE per tornar a dir la seva respecte a un assumpte pel qual Ponsatí es va disculpar i justificar públicament.

En aquesta ocasió, Reina ha titllat de “vomitives” i “menyspreables” les paraules de Ponsatí. “El cop se’l van fer a ells mateixos. Són paraules i gestos vomitius i menyspreables. Hem d’intentar crispar el menys possible i estar units. Som un país de raça”, ha declarat l’exinternacional absolut espanyol davant les preguntes del periodista Juanma Castaño sobre la piulada de Ponsatí “De Madrid al cel”, que va esborrar davant la polèmica que va generar.

 

En la conversa amb el mitjà de comunicació citat, Pepe Reina també ha demanat a la població que “siguem estrictes i així passarà tot més ràpidament”. “Hem de ser severs amb aquest confinament. Segur que d’aquesta situació en sortim més units i forts”, ha valorat el porter, que ha subratllat que el futbol no és el més important però no s’ha mostrat partidari de tornar a la competició sense públic: “Per a mi no té sentit jugar sense públic, encara que hem de buscar el que sigui més saludable i segur per a tothom”.

Més informació
 
Comentaris