Patinada masclista de Martin Solveig a Hegerberg, la primera dona Pilota d'Or

Martin Solveig va realitzar una pregunta poc apropiada per una gala a la millor jugadora del món

Ada Hegerberg aixeca la primera Pilota d'Or femenina
Ada Hegerberg aixeca la primera Pilota d'Or femenina | FRANCE FOOTBALL

El dia que va passar a la història del futbol per convertir-se en la primera dona en convertir-se en Pilota d'Or, la jove noruega Ada Hergeberg va haver d'assolir atònita a una pregunta desafortunada, un punt masclista, per part del DJ que va conduir la gala, Martin Solveig: "He preparat una celebració per Mbappé, i una altra per aquest moment. Saps ballar twerk?", li va preguntar, en referència a si coneixia un ball amb clares connotacions sexistes. A Hergeberg, autora de 42 gols en 25 partits el curs passat, la pregunta no li va fer cap gràcia

 

 

La resposta de la noruega va ser tan ferma com contundent: "No", va assegurar, fent una cara de clara desaprovació cap al que li acabaven de preguntar. El rostre d'Mbappé va representar la sorpresa de la majoria d'assistents, ho deia tot. Instants després, Hegerberg va expressar les seves sensacions en rebre el premi: "És fantàstic, és emotiu, estic tan orgullosa. És un orgull per al futbol femení, per al meu club, per mi mateixa. Ho comparteixo amb l'Olympique Lyonnais, les meves companyes d'equip. Això premia tots els nostres esforços. És històric, és difícil trobar les paraules. És un gran dia per al futbol femení".

 

 

Instants després de la gala, Solveig es va disculpar amb Hegerberg pel seu comentari, que va incendiar les xarxes socials. "Li he demanat disculpes per una mala broma. No obstant això, em disculpo amb qualsevol que s'hagi sentit ofès", va escriure el DJ al seu compte de Twitter. 

 

 

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?