Neymar es compara amb Messi i promet compromís al PSG

El futbolista brasiler assegura que al Brasil és tractat de forma diferent perquè, com l’argentí al Camp Nou, “sempre ho he fet bé i he estat un dels jugadors més importants”

Neymar Jr no té cap dubte que s’ha merescut ser tractat de forma diferent i especial respecte a la resta de companys a la selecció brasilera. En una compareixença davant els mitjans abans del compromís amistós contra el Senegal, quan complirà el seu partit número 100 amb la samarreta de la canarinha, l’extrem ha recordat que “fa 10 anys” que hi juga i que “sempre he estat un dels jugadors més importants” i dels que ha pilotat el vaixell.

“Mai no m’he amagat. Sempre ho he fet bé amb la selecció. Quan un jugador té aquest rendiment, és normal ser tractat diferent”, ha justificat abans de comparar-se amb Leo Messi: “Al Barça, Leo Messi té un tractament especial. El té per ser més guapo? No, és pel que ha fet. I no dic això només per mi, sinó per tots els futbolistes que arriben a aquest nivell. És normal en el futbol”.

 

A més, Neymar també ha aprofitat l’avinentesa per repassar el que va passar aquest mercat de fitxatges estiuenc passat. “No només soc feliç a la selecció. Al meu club també ho soc. Tothom sap el que va passar a l’estiu, és una realitat que vaig voler marxar del PSG, però això ja ha passat i ara mateix soc feliç i estic tranquil. La temporada ha començat molt bé en l’àmbit personal. M’ho deixaré tot sobre la gespa per ajudar el meu equip a guanyar títols”, ha sentenciat.

Més informació
 
Comentaris