Messi esclata contra l’arbitratge després de l'eliminació de l'Argentina

El capità de l’Argentina ha denunciat els dos clars penals sobre Agüero i Otamendi que el col·legiat del Superclàssic s’ha empassat

Aquest any tampoc no ha pogut ser. Leo Messi ha tornat a viure un desengany amb la seva selecció, que ha estat eliminada pel Brasil a les semifinals de la Copa Amèrica, i el millor jugador del món seguirà sense poder presumir d’haver aixecat un títol amb l’albiceleste absoluta. La desfeta de la matinada d’aquest dimecres, no obstant això, ha estat carregada de polèmica, ja que l’àrbitre s’ha empassat dos penals clamorosos de Dani Alves i Arthur a Agüero i Otamendi, respectivament. Davant les injustícies, el capità no ha pogut quedar-se  en silenci.

“S’han cansat de xiular ximpleries durant la Copa Amèrica sense la necessitat d’acudir al VAR. Tant de bo la CONMEBOL faci alguna cosa, encara que no crec perquè el Brasil ho maneja tot, és molt complicat”, ha començat declarant Messi en zona mixta. “Durant tot el partit l’àrbitre els ha afavorit a ells, en totes les jugades ens ha anat descentrant. I després estan els penals al Kun i Otamendi... No han anat al VAR en dues jugades que han estat claríssimes. El Brasil juga com a local i ara per ara maneja la CONMEBOL. Així és molt complicat. No és excusa perquè hem fet una feina molt bona, però hem de dir el que ha passat, que és una realitat i ens fa malt que no se’ns respecti”, ha seguit denunciant l’estrella del Barça.

 

D’altra banda, i a diferència d’altres vegades, Messi ha deixat ben clar que l’eliminació de la Copa Amèrica no farà que deixi d’acudir a les convocatòries de l’Argentina: “Si haig d’ajudar des d’algun lloc, ho faré. M’he sentit molt bé en aquest grup”. A més, el ‘10’ ha opinat que ara “ve una generació de futbolistes bona, important, que ha demostrat que estima la selecció i que hi vol ser”. “Hi ha molt de futur i una base molt gran a la qual se li ha de donar temps. Tothom els ha de respectar. Aquests nois han fet un gran sacrifici. L’Argentina té material per seguir creixent”, ha sentenciat el capità.

Més informació
 
Comentaris