La Federació Espanyola, denunciada per apropiació indeguda del material del VAR

Mediapro ha traslladat el cas al Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Majadahonda, a Madrid

El grup Mediapro ha denunciat davant el Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Majadahonda (Madrid) al president del Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA), Carlos Velasco Carballo, i a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), com a responsable civil subsidiària, per "apropiació indeguda" del material que Mediapro tenia en les instal·lacions de la Ciutat del Futbol de Las Rozas per a la prestació del servei del VAR durant la passada temporada.

Mediapro, encarregada de prestar el servei de VAR en la seva primera temporada a la Lliga Santander, recorda que ‘l’Espai VOR Las Rozas’ va ser el lloc designat per LaLiga per a la instal·lació i emmagatzematge dels equips, “amb accés restringit” per assegurar “el rendiment del servei”. “No obstant això, el passat 15 de maig la RFEF va considerar resolt el seu acord amb LaLiga i va treure a concurs la prestació del servei de VAR i indicar a Mediapro que procedís a retirar el seu equip i material de les instal·lacions de la RFEF", indica.

 

Així, Mediapro assenyala que es va acordar el dijous 8 d'agost com el dia en què els professionals de la companyia es personarien en les instal·lacions per emportar-se tot l'equip, però assegura que “personal de la Federació va impedir la retirada”. Després d'això, va informar que s’emportarien el material restant l'endemà, el 9 d'agost, però que la RFEF només va permetre la retirada “únicament de dues taules tècniques”. A més, afirma que els professionals de Mediapro que es van personar van assegurar que “s'està utilitzant o en disposició immediata de fer-ho la resta del material per part de la RFEF o la nova adjudicatària del VAR” malgrat que “el seu legítim propietari” és Mediapro.

En total, Mediapro reclama set taules tècniques, cablejat divers i discos NAS de magatzematge de clips de vídeo per un valor total de mercat superior a 50.000 euros. “Davant d’aquests fets, Mediapro sol·licita al Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Majadahonda que s'adoptin mesures cautelars urgents sobre els béns mobles i es procedeixi a la confiscació d'aquest material, entenent que l'RFEF i Carlos Velasco Carballo estan dilatant conscientment el procés de retirada amb ànim d'apropiació il·lícita”, conclou.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?