Maradona acaba la seva aventura com a entrenador a Mèxic per motius de salut

L’argentí deixa de ser el tècnic del Dorados de Sinaloa després de dues temporades al capdavant del conjunt mexicà

El Donados de Sinaloa ha anunciat aquest divendres que Diego Armando Maradona deixarà de ser el seu entrenador després de dues temporades al capdavant del conjunt mexicà. Encara que el club i el tècnic tenien emparaulada la seva continuïtat, diferents problemes de salut han obligat El Pelusa a posar punt final a la seva etapa al futbol mexicà.

Per consell mèdic, Maradona es dedicarà a la seva salut i se sotmetrà a dues operacions: d’espatlla i de genoll”, ha comunicat Matías Morla, advocat i amic de l’astre argentí, a través de les xarxes socials. “Per tot plegat, ha decidit no continuar en la direcció tècnica de Dorados. Estem molt agraïts a tota la família de Dorados, continuarem junts el somni més endavant”, sentencia el breu text publicat a Twitter.

 

En declaracions al mitjà de comunicació local Clarín, Morla ha afegit que “en principi, estarà 40 dies aturat” i que “la idea és que estigui inactiu i a l’Argentina durant els pròxims sis mesos”. “Ara bé, en la vida de Maradona ningú pot determinar res a llarg termini. Això és el que hi ha ara mateix. Ja veurem com evoluciona de les operacions”, ha sentenciat. El Dorados, per la seva banda, ha agraït la feina al tècnic argentí, que va estar a punt de conduir el club a la màxima categoria del futbol mexicà.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?