El Mallorca i el Recreativo deixen en evidència Tebas després que els menyspreï

Els clubs han respost el president de LaLiga, que ha titllat de "fracàs" la final de Copa entre ambdós

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha tornat a ser notícia per unes desafortunades declaracions. En ser qüestionat pel nou format de la Copa del Rei, que a ell no li agrada, el màxim dirigent del futbol espanyol ha assegurat que “ja va existir i va fracassar”, en referència a l’edició del 2003, quan Mallorca i Recreativo van ser els dos finalistes.

Els dos clubs no s’han quedat de braços plegats, ni de bon tros, i han aprofitat les xarxes socials per respondre Tebas. "Doncs per nosaltres no va estar tan malament!", ha començat el Mallorca; "Per a nosaltres va ser un dia inoblidable (tot i el resultat"), ha respost el Recreativo, que va perdre la final per culpa d'un gol de Pandiani i un doblet d'Eto'o.

 

Davant l’incendi que s’havia generat, Tebas ha intentat apagar-lo també a través de les xarxes socials. “El fracàs no és que arribin equips petits a la final. Ja fa 20 anys que lluito per l’exposició dels petits, així que disculpeu-me pel malentès. El fracàs va ser una etapa en què els grans es desinteressaven de la competició restant-li honestedat, exposició i rellevància”, ha piulat el president de LaLiga.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?