Malabarismes de la Federació perquè no hi hagi partits de Copa durant el Clàssic

Rubiales anuncia que ha habilitat tres dies perquè els equips que disputen la primera ronda de la Copa del Rei puguin jugar els seus partits el dia d’abans o el de després del Barça-Madrid

Luis Rubiales, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, ha anunciat aquest dilluns que han quedat habilitats “tres dies perquè els equips que disputen la primera ronda de la Copa del Rei puguin jugar els seus partits el dia d’abans o de després del Clàssic”. D’aquesta forma, el màxim dirigent de l’ens federatiu ha confirmat que l’objectiu és que el Barça-Madrid del pròxim 18 de desembre (que es jugarà, molt probablement, a les 21.00 hores) no tapi qualsevol altre compromís.

Rubiales ho ha anunciat en una compareixença en la qual ha presentat el Programa Impulso 23, a través del qual la Federació Espanyola “destinarà, a equips de la Segona Divisió B i Tercera, més de 23 milions d’euros, que, sumats a altres ingressos, elevaran el total a més de 30 milions, un 29,52% més que la temporada passada”. “El que volem és que, a partir d’ara, quan es parli d’economia en els clubs no professionals, es parli de certesa i tranquil·litat. És una reforma basada en el rigor que ens permetrà tenir unes competicions més fortes”, ha explicat el president de l’RFEF.

 
Més informació
 
Comentaris