La UEFA expedienta Neymar per criticar amb duresa l'actuació arbitral del PSG-United

El futbolista brasiler podria ser sancionat amb dos o tres partits, que compliria la temporada vinent ja que el seu equip està eliminat de la màxima competició internacional entre clubs

Neymar celebra un gol. | EFE

Males notícies per a Neymar Jr. La UEFA ha anunciat aquest dimecres que ha obert un expedient disciplinari al brasiler per les seves declaracions després de l'eliminació del PSG de la Champions en mans del Manchester United. L'extrem va titllar de "vergonyosa" la decisió arbitral que va decidir, valgui la redundància, l'eliminatòria i va criticar els col·legiats del partit. Com a conseqüència de tot plegat, el màxim organisme futbolístic continental ha decidit obrir-li una investigació.

 

 

Neymar, que encara s'està recuperant de la seva lesió, va seguir el partit des de la grada del Parc dels Prínceps, però en els darrers instants els nervis van poder amb ell i va baixar a la banda. Des d'allà va veure com, en el temps d'afegit, el seu company feia un penal polèmic que es traduïa en l'eliminació parisenca de la Champions. A les xarxes socials, el brasiler va carregar amb duresa contra l'àrbitre: "És una vergonya. Posen a quatre persones que no entenen de futbol per analitzar una jugada. Com es pot assenyalar penal, si ha tocat la pilota amb la mà d'esquenes? El penal no existeix".

 

 

La Comissió de Disciplina de la UEFA ha expedientat el futbolista del PSG i l'investigarà, encara que aquesta no corre pressa ja que els de Tuchel estan eliminats i la possible sanció l'hauria de complir la temporada vinent. L'article 11 del Codi Disciplinari parla "d'insults o qualsevol altra conducta que violi les normes bàsiques de respecte" i, per tant, si es considera que Neymar va emprar un llenguatge abusiu o insultat, serà sancionat amb dos o tres partits.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?