La Policia Nacional deporta a l'Argentina un líder dels ultres del Boca Juniors

El cos ha informat que no ha deixat entrar a Espanya Maxi Mazzaro, antic número dos de 'La Doc'e, un col·lectiu de barres brava del Boca Juniors

Els aficionats del Boca Juniors acomiaden el seu equip abans de viatjar a Madrid.
Els aficionats del Boca Juniors acomiaden el seu equip abans de viatjar a Madrid. | EFE

Encara falten quatre dies perquè la Copa Libertadores conegui, a Madrid, el seu campió, però la capital espanyola ja comença a patir alguns problemes conseqüència de l'arribada dels ultres argentins. La Policia Nacional ha informat que ha deportat a l'Argentina Maxi Mazzaro, antic número dos de La Doce, un col·lectiu de barres brava del Boca Juniors, després de detectar-lo en un dels dispositius habilitats per garantir la seguretat del partit i comprovar que no duia la documentació necessària per entrar a Espanya.

 

 

Mazzaro, que té diversos antecedents penals, havia estat identificat amb anterioritat com un dels barra brava del club xeineize més perillosos i a tenir en compte. Segons ha informat el diari Marca, la resta d'ultres del Boca Juniors arribaran entre dijous i divendres a Madrid. També ho farà Rafa Di Zeo, el número u de La Doce, que ha rebut una autorització judicial per poder-ho fer amb garanties i amb la seguretat que no serà deportat.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?