La policia demana una mostra d'ADN a Cristiano per resoldre el cas de violació

El cos policial de Las Vegas vol contrastar-lo amb les empremtes trobades en el vestit de Mayorga, la dona que el va demandar el 2009

Cristiano Ronaldo, durant un partit de la Juventus. | EFE

Després d'unes setmanes sense informacions al respecte, The Wall Street Journal dona a conèixer novetats sobre el cas de suposada violació de Cristiano Ronaldo a l'exmodel Kathryn Mayorga. El diari nord-americà assegura que la policia de Las Vegas ha sol·licitat una ordre judicial per obtenir l'ADN del futbolista portuguès amb l'objectiu de contrastar-lo amb les empremtes trobades en el vestit de la demandant.

 

 

El mitjà de comunicació citat informa que les autoritats estatunidenques haurien requerit a un jutge italià (país de residència de Cristiano) que permetés l'obtenció d'una mostra d'ADN del jugador. Si ho concedeix, aquesta serà enviada a la policia de Las Vegas i, llavors, s'iniciaran les comprovacions corresponents. El portal TMZ afegeix a les informacions que Crisitano, convençut de la seva innocència, està completament disposat a col·laborar amb la justícia.

 

 

Cal recordar que Mayorga ha denunciat en més d'una ocasió que l'ara davanter de la Juventus de Torí va pagar-li 375.000 euros per mantenir en secret la trobada. Després que aquesta sortís a la llum, la defensa de Cristiano no l'ha negada, però sí que ha assegurat que el que va passar entre ambdós "va ser de mutu acord". Cristiano, a través de les xarxes socials, també va negar "rotundament" les acusacions de violació, "un crim abominable que va en contra del que jo crec".

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?