La Federació Espanyola torna a declarar la guerra a Tebas: "No es jugarà els dilluns"

"No es pot vendre el que no és d'un mateix. L'amo del calendari és la RFEF i aquesta impedirà que es jugui els dilluns", ha declarat Rubiales al 'World Soccer Congress'

Sembla que Javier Tebas i Luis Rubiales estan condemnats a viure en guerra permanent. Que els presidents de LaLiga i la Reial Federació Espanyola de Futbol, respectivament, xoquen sovint és una realitat que el tema dels partits de Lliga en dilluns encara ha exterioritzat amb més força. Rubiales ha participat en el World Soccer Congress que s'està disputant aquests dies a Barcelona i, com no podria ser d'una altra forma, ha enviat un dard enverinat a Tebas.

 

 

"No té cap sentit jugar els dilluns. Per què es juga els divendres i els dilluns? Algú de la Federació Espanyola va pensar que seria bo que la Lliga explotés aquests dos dies i LaLiga ho va aprofitar per vendre el paquet de drets televisius pels pròxims quatre anys. La realitat, però, és que no es pot vendre el que no és d'un mateix. L'amo d'això és la RFEF i s'impedirà que es jugui dilluns. És dolent pels aficionats, el futbol i els àrbitres. Els divendres entenem que és quelcom que es pot parlar, fins i tot ampliar els horaris. Però si no negociem, es jugarà dissabte i diumenge", ha assegurat Rubiales.

 

 

"Qui protegeix els futbolistes i la seva salut? Qui els protegeix de jugar a les 16.00 hores a temperatures molt elevades o a les 21.00 hores els dilluns sense públic a les grades i amb temperatures baixes? Per això estan les federacions", ha sentenciat el president de la RFEF en la ponència Present i futur del futbol, en què també ha assistit Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?