L'entorn de Cristiano carrega contra el fet que no hagi guanyat la Pilota d'Or

La germana i un amic del jugador critiquen amb duresa la no designació del portuguès com a vencedor del premi

Cristiano Ronaldo, durant la prèvia del Manchester United-Juventus.
Cristiano Ronaldo, durant la prèvia del Manchester United-Juventus. | EFE

"Per desgràcia, aquest és un món que viu de la pobresa, la màfia i els fills de puta dels diners. El poder de Déu és més gran que tota aquesta putrefacció. Déu triga, però no falla". Amb aquest contundent missatge la germana de Cristiano Ronaldo, Elma, s'ha despatxat a gust contra la no designació del jugador portuguès com a Pilota d'Or d'aquest 2018. 

 

 

També es va expressar de forma crítica Miguel Paixao, un amic del jugador: "Només faltava això! És absolutament increïble el que s'ha fet aquest any. És una gran falta de respecte cap a qui realment ha fet més que suficient per ser considerat una vegada més el millor. Molts diran que dic això només perquè sóc el seu amic, però no. És més que això, sóc just i no m'oblido dels fets. Fets que parlen per si mateixos i que, per més que voldrien que Cristiano no guanyés, no podrien mai passar per sobre dels números de la història del futbol i tancar els ulls a qui realment va ser el millor jugador del món un altre any més".

 

 

 

 

Unes reaccions que confirmen que l'elecció de Modric com a guanyador d'aquest guardó aquest any no han agradat gens al portuguès, que com va fer anteriorment a les gales de The Best i de la UEFA, tampoc va acudir aquest cop a la cerimònia que repartia la Pilota d'Or al fins fa poc antic company seu. La Juventus juga divendres un partit davant l'Inter de Milà i el portuguès va decidir quedar-se a casa. Ronaldo, que havia guanyat les últimes dues edicions, no va voler acudir a una gala on va quedar segon. Tampoc hi era Messi, però en el seu cas ni tant sols va entrar al podi. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?