La Junta Electoral eximeix el porter del Llevant de formar part d’una mesa

Aitor Fernández havia estat citat com a suplent de president de taula el mateix dia del partit del seu equip a Bilbao

La Junta Electoral ha alliberat aquest dissabte el porter del Llevant, Aitor Fernández, de la seva obligació de presentar-se el diumenge en un col·legi electoral de la localitat de Mondragón (Guipúscoa) com a suplent del president de taula en les eleccions generals i podrà disputar sense cap problema el partit de Lliga contra l’Athletic club de Bilbao.

El porter basc va ser cridat com a suplent del president de la seva taula i havia de presentar-se a les 8.00 hores del diumenge, dia de les eleccions generals. Aquest mateix dia, el conjunt de Paco López, s'enfronta a l'Athletic Club a San Mamés (14.00 hores) en la tretzena jornada de LaLiga Santander. Finalment, la Junta Electoral ha eximit al jugador del seu compromís. El quadre valencià hauria hagut de recórrer a un porter del filial, ja que el porter suplent, Oier Olazábal, també està lesionat.

 

No és la primera vegada que la Junta electoral eximeix a un futbolista d’una mesa electoral. Sense anar més lluny, Iñaki Williams va evitar formar part d’una mesa per jugar un partit amb l’Athletic club l’any 2015.

Més informació
 
Comentaris