La Junta Electoral eximeix el porter del Llevant de formar part d’una mesa

Aitor Fernández havia estat citat com a suplent de president de taula el mateix dia del partit del seu equip a Bilbao

La Junta Electoral ha alliberat aquest dissabte el porter del Llevant, Aitor Fernández, de la seva obligació de presentar-se el diumenge en un col·legi electoral de la localitat de Mondragón (Guipúscoa) com a suplent del president de taula en les eleccions generals i podrà disputar sense cap problema el partit de Lliga contra l’Athletic club de Bilbao.

El porter basc va ser cridat com a suplent del president de la seva taula i havia de presentar-se a les 8.00 hores del diumenge, dia de les eleccions generals. Aquest mateix dia, el conjunt de Paco López, s'enfronta a l'Athletic Club a San Mamés (14.00 hores) en la tretzena jornada de LaLiga Santander. Finalment, la Junta Electoral ha eximit al jugador del seu compromís. El quadre valencià hauria hagut de recórrer a un porter del filial, ja que el porter suplent, Oier Olazábal, també està lesionat.

 

No és la primera vegada que la Junta electoral eximeix a un futbolista d’una mesa electoral. Sense anar més lluny, Iñaki Williams va evitar formar part d’una mesa per jugar un partit amb l’Athletic club l’any 2015.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?