Un jugador de l'Alabès, detingut per agredir la seva parella i arrossegar-la pels cabells

Els fets van ocórrer aquest dimecres a les 11.40 hores, quan la policia basca va ser informada, per part de diferents testimonis, de l'agressió del futbolista a la seva dona

L'Ertzaintza ha detingut Olivier Verdon, jugador francès de l'Alabès, per agredir la seva parella i arrossegar-la pels cabells pel passadís d'un hotel de Vitòria. Els fets van ocórrer aquest dimecres a les 11.40 hores, quan la policia basca va ser informada, per part de diferents testimonis de clients de l'establiment, de l'agressió del futbolista a la seva dona.

Traslladada l'Ertzaintza al lloc dels incidents, va procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de violència de gènere. En la baralla, l'home també va patir algunes lesions, per la qual cosa la seva parella ha quedat en qualitat d'investigada per un delicte de violència domèstica, encara que no ha estat detinguda. L'arrestat ha passat aquest dijous al matí a disposició judicial en un jutjat de Vitòria.

 

El central d'origen africà va arribar a l'elit del futbol de la mà del Girondins de Bordeus l'any 2017, encara que la temporada 2018/19 va jugar a la Segona Divisió francesa, amb la samarreta de l'FC Sochaux, amb el qual va disputar un total de 27 partits. Aquest estiu, l'11 de juny, Verdon va fitxar per l'Alabès per fer el salt a la màxima categoria del futbol espanyol.

L'Alabès condemna "fermament" la violència de genère i avisa de possibles mesures

L'Alabès ha sortit al pas de la detenció d'Olivier Verdon i ha reafirmat que condemna "fermament qualsevol tipus de violència" i ha avisat de possibles "mesures" contra el jugador. "El club està en contra, rebutja i condemna expressament i ferma qualsevol tipus de violència i, especialment, la de gènere. La detenció del jugador Olivier Verdon s'ha produït com a conseqüència de fets que afecten el seu àmbit estrictament personal i de cap manera tenen relació amb l'activitat esportiva del jugador ni amb el club. Per tant, en l'actualitat es troben instruint-se les oportunes diligències judicials", ha subratllar l'entitat basca en un comunicat. Tenint en compte els fets, i sempre "amb conformitat amb els més elementals principis de defensa i presumpció d'innocència", l'Alabès ha advertit que prendrà "les mesures que procedeixin" en funció del resultat de les actuacions judicials, per les qual ha mostrat el seu "respecte absolut".

Més informació
 
Comentaris