Guardiola, cansat dels rumors d'expulsió del City de la Champions

"Si la UEFA veu alguna cosa, el club farà una declaració, tots plegats coneixerem què ha passat realment i s'acabarà tot plegat", va declarar l'entrenador català

Pep Guardiola, durant un partit del Manchester City.
Pep Guardiola, durant un partit del Manchester City. | EFE

Després que Aleksander Ceferin, president de la UEFA, informés en el Comitè Executiu que l'organisme europeu va celebrar a Dublín que hi ha una comissió independent que està investigant les suposades irregularitats del Manchester City en relació al fair play financer, alguns mitjans de comunicació van informar aquest dimarts que la possibilitat que el Manchester City quedés exclòs de la pròxima Champions League era més que real.

 

 

Davant els continus rumors respecte a aquesta qüestió, Pep Guardiola, entrenador citizen va aprofitar la roda de premsa posterior a la victòria del seu equip contra el Watford (1-2) per exterioritzar que comença a estar força cansat de la situació. "Si la UEFA veu alguna cosa, el club farà una declaració. M'agradaria que així fos perquè, d'aquesta forma, coneixerem què ha passat realment i posarem punt final a tots els rumors", va declarar el de Santpedor.

 

 

"D'aquesta forma sabrem si hem comès irregularitats. En cas negatiu, la gent deixarà de parlar", ha sentenciat sobre l'assumpte amb contundència un Guardiola centrat exclusivament en el rendiment esportiu del seu equip, que segueix imposant la seva autoritat a Anglaterra sense que ningú pugui evitar-ho.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?