La Federació Espanyola adjudica dels drets de la Copa a canvi de gairebé 80 milions d'euros

A Espanya, el concurs per aconseguir emetre el torneig amb nou format l'ha guanyat Mediaset

La Reial Federació Espanyola de Futbola (RFEF) ha adjudicat aquest divendres, a canvi de gairebé 80 milions d'euros, els drets d'emissió de la Copa del Rei a Espanya, part d'Europa i de la resta del món per a la temporada 2019/20 i les dues següents. L'objectiu de l'ens federatiu és el de superar els 100 milions d'euros pels tres anys un cop finalitzi el procés de comercialització, encara obert en alguns indrets.

A Espanya, el concurs ha estat adjudicat a Mediaset. La Copa estrena aquesta temporada un nou format, amb eliminatòries a partit únic a camp del rival de menor categoria fins als quarts de final i amb més participants, fins a 116, inclosos els deu de categoria territorial classificats en una fase prèvia que es disputarà la pròxima setmana i els quatre semifinalistes de la Copa RFEF.

 

 

A la primera eliminatòria, prevista per al 18 de desembre, intervindran 112 dels 116 clubs participants, tots excepte els quatre que jugaran la Supercopa d'Espanya a principis del 2020 (Barça, Madrid, Atlètic de Madrid i València). La primera jornada de la fase final, per tant, ja tindrà 56 partits, els guanyadors dels quals participaran en una segona eliminatòria. El Barça s'incorporarà en la següent ronda, la de setzens de final, i s'estrenarà a la competició la setmana del 22 de gener.

Més informació
 
Comentaris