La Federació Catalana de Futbol dona per finalitzades totes les seves competicions

L'ens obrirà una consulta entre els clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats abans d’adoptar una resolució de forma posterior

La Federació Catalana de Futbol abaixa la persiana. L’ens que presideix Joan Soteras ha anunciat aquest dijous, després de la reunió telemàtica de la seva junta directiva, que ha donat per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019/20 en les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja després de la recomanació emesa per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya. Aquesta decisió afectarà totes les categories de Primera Catalana cap avall en el futbol masculí i a partir de Preferent en el femení.

L’FCF no ha decidit, encara, què passarà amb els campions de les diferents Lligues. Tampoc, és clar, amb els ascensos i els descensos. L’entitat que regeix el futbol català, de fet, obrirà “una consulta entre els clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats abans d’adoptar una resolució de forma posterior”. A més, tal com ja va anunciar la setmana passada, continuarà treballant a ajudar econòmicament els clubs per ajudar a combatre l’impacte del coronavirus.

 

La presentació d’aquest paquet de mesures compensatòries es realitzarà en l’Assemblea General de l’FCF, i en el supòsit que no es pugui celebrar en les dates habituals amb motiu de la situació a causa de la Covid-19, es donarà a conèixer abans de l’inici de les competicions”, ha sentenciat el comunicat de la Federació Catalana de Futbol.

Més informació
 
Comentaris