Temporada anul·lada al futbol no professional anglès

L'organisme dona per finalitzat el curs 2019/20: no hi haurà ni ascensos ni descensos a partir de la setena divisió

La Federació Anglesa ha anunciat aquest dijous que dona per finalitzada la temporada 2019/20 del futbol no professional, és a dir a partir de la setena divisió, ja que les quatre primeres són professionals i la cinquena i la sisena, semiprofessionals. La institució ha emès un comunicat en el qual ha especificat que no hi haurà ni ascensos ni descensos. La decisió afecta tant al futbol masculí com al femení.

“Les circumstàncies en què ens trobem són excepcionals. Totes les decisions que s'han pres ho han fet tenint en compte la nostra principal preocupació: la seguretat i benestar dels clubs, els jugadors, els treballadors, els voluntaris i els afeccionats”, ha exposat l’FA a través del seu comunicat.

 

L’organisme no ha especificat què farà amb la FA Cup, estancada en els quarts de final. De moment, no obstant això, ha decidit aplicar el sentit comú per al futbol no professional i el curs 2019/20 ha estat cancel·lat. És el primer dels grans països d’Europa a adoptar una decisió d’aquestes característiques i dimensions.

Més informació
 
Comentaris