L'exblaugrana Eto'o: "Mourinho és una de les millors persones que existeixen en el món del futbol"

"Estic fart de justificar-ho", ha assegurat l'exfutbolista en un acte celebrat aquest dijous a la seu de LaLiga

L'exdavanter camerunès Samuel Eto'o ha advertit que la Lliga Santander "només acaba de començar" i que el Barça segurament "encara no ha arrencat" perquè està notant l'absència de Leo Messi i ha lloat la figura de l'entrenador portuguès Jose Mourinho, "una de les millors persones que existeixen en el món del futbol". "Estic fart de justificar-ho, hi ha molts jugadors que s'han barallat per ell", ha apuntat.

"Des que Simeone va arribar-hi, l'Atlètic ho està fent increïblement bé, però la Lliga només acaba de començar i el Barça no ha arrencat perquè Messi no ha començat a jugar. El Reial Madrid tampoc no ho ha fet. Quan tots estiguin bé, ja veurem", ha comentat Eto'o en un acte a la seu de LaLiga. L'africà ha confessat que el Mallorca és l'equip del seu "cor", però que té preferències actualment pel Betis. "M'encanta veure'l jugar. Des de fa uns anys practica un bon futbol i espero que aquest any es quedi més prop dels grans", ha indicat.

A més, l'exjugador del Barça i l'Inter, entre d'altres, també ha reconegut que el jugador "més ràpid" que ha vist va ser Ronaldo Nazario "perquè ho feia amb la pilota, que no és fàcil, i era increïble". "També vaig jugar amb un de molt ràpid com Giuly, que en ser més petit tenia avantatge, i després Leo, que pocs fan el que fa ell a la seva velocitat", ha comentat. El camerunès ha realitzat aquestes declaracions en un acte a la seu de LaLiga en el qual ha coincidit amb Javier Tebas i José Mourinho. Eto'o, de fet, s'ha desfet en elogis cap al tècnic portuguès i ha assegurat estar "fart de justificar que és una de les millors persones que existeixen en el món del futbol". "Moltes vegades la vida i el futbol no són justos i els que es mereixen tenir el respecte de la gent a vegades no tenen aquest reconeixement", ha asseverat.

 

L'exfutbolista ha informat que 'Mou' va ser el que li va enviar "el primer missatge" després d'anunciar la seva retirada i ha ressaltat que molts jugadors s'han "barallat amb ell i matat per ell". "Els partits del Barça contra el Chelsea no eren contra els seus jugadors sinó contra Mourinho i això ens donava més motivació", ha ressaltat. "Quan vaig entrenar a les seves ordres, la gent deia que l'Inter guanyaria la Lliga i Copa, però ningú ens esperava a la Champions. Aquest Inter era una família que Mourinho va ajudar a crear", ha sentenciat.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?