Espanya perd una posició d'un rànquing FIFA liderat per la Bèlgica del català Robert Martínez

Després de guanyar la Copa Amèrica, el Brasil escala fins a la segona posició, mentre que l'Argentina de Leo Messi guanya una plaça i entra al top 10

La selecció belga, entrenada pel català Robert Martínez, es manté al capdavant d'un rànquing FIFA que té nou segon classificat després del triomf del Brasil a la Copa Amèrica, competició que, de retruc, ha provocat que Espanya perdi una posició i baixi fins a la novena plaça amb el bon paper de Colòmbia. L'Argentina de Leo Messi tanca el top 10.

Els resultats del torneig que designa la millor selecció d'Amèrica del Sud han provocat que l'Uruguai passi de la vuitena a la cinquena plaça i que Colòmbia deixi de ser tretzena per ser vuitena. Això ha provocat que Espanya segueixi baixant en la llista de millors seleccions i se situi just per davant de l'albiceleste, que no ha pogut aprofitar la Copa Amèrica per millorar en excés la seva posició.

 

Destaca també el descens fins al quinzè lloc d'Alemanya, mentre que Mèxic, guanyador de la Copa Oro, puja sis places (12) i Argèlia, selecció campiona de la Copa Àfrica, en guanya 28 per ser 40a. Malgrat perdre la final contra el combinat mexicà, els Estats Units també han millorat en vuit places la seva classificació (22a).

El rànquing de la FIFA després del mes de juliol

Posició Selecció Punts
1 Bèlgica 1.746
2 Brasil 1.726
3 França 1.718
4 Anglaterra 1.652
5 Uruguai 1.637
6 Portugal 1.631
7 Croàcia 1.625
8 Colòmbia 1.622
9 Espanya 1.617
10 Argentina 1.610

 

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?