El petó apassionat de Messi i Cristiano a la portada de 'France Football'

La famosa publicació francesa dedicarà el seu pròxim número a analitzar la rivalitat entre l'argentí i el portuguès

France Football ha elaborat la que, sense cap mena de dubte, serà una de les portades més transgressores de la seva història i la de la premsa esportiva. La famosa publicació francesa dedicarà el seu pròxim número a analitzar la rivalitat entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo... i no ha utilitzat una imatge qualsevol per la portada de l'edició.

 

 

La il·lustració escollida per encapçalar la nova revista de France Football ha estat el dibuix titulat 'L'amor és cec" que l'artista urbà Tvboy va pintar fa gairebé dos anys en el Passeig de Gràcia de Barcelona, en què Leo Messi i Cristiano Ronaldo es fonen en un apassionat petó. La portada ha generat força repercussió a les xarxes socials i la revista, que inclourà l'opinió de noms il·lustres com els de Hristo Stoítxkov, Robben, Tardelli, Lahm o Carragher, entre d'altres, arribarà als quioscos francesos aquest dimarts.

 

 

Cal destacar que l'obra de Tvboy és una recreació de la imatge que van deixar Brezhnev i Honecker, els líders comunistes de l'Alemanya Oriental i la Unió Soviètica, respectivament, en la celebració del trentè aniversari de la República Democràtica Alemanya.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?