Deschamps: "Espanya va guanyar el Mundial amb 8 gols; nosaltres en vam marcar 14"

El seleccionador francès respon a les crítiques al joc del seu equip, guanyador del Mundial de Rússia 2018

Didier Deschamps, en una imatge d'arxiu.
Didier Deschamps, en una imatge d'arxiu. | CC

Hi ha maneres i maneres d'entendre el futbol. Hi ha formes que són més estètiques i d'altres que donen millors resultats, però no n'hi ha cap que sigui millor ni pitjor. L'entrenador de França, Didier Deschamps, ha aprofitat una entrevista a Le Monde per recordar això i sortir al pas davant les crítiques que hi ha hagut al joc de la seva selecció en el passat Mundial de Rússia.

 

 

"Vam marcar 14 gols, 11 d'ells en les rondes eliminatòries, i en vam fer quatre a la final. L'última vegada que algú havia aconseguit això últim va ser el 1970 (Brasil). El 2010, els espanyols van ser campions amb un joc estètic que va rebre tots els elogis del món... però només va marcar vuit gols", ha declarat Deschamps en relació a l'assumpte.

 

 

"Hi ha moltes formes de guanyar. Nosaltres ho vam fer en mostrar-nos eficaços tant en defensa com en atac. S'intenten fer caricatures de l'estil de joc. Vam ser capaços de veure porteria en atacs ràpids i ben executats. Vam ser millors que la resta. Aquesta és l'única realitat", ha afirmat amb contundència el seleccionador francès, en unes declaracions que pretenen apagar les crítiques del món del futbol cap al joc que va practicar França en la darrera Copa del Món.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?