Danae Boronat, primera dona a narrar per televisió un partit de la Lliga

La periodista tarragonina va explicar l’empat entre l’Atlètic de Madrid i el Sevilla al Wanda Metropolitano a 'LaLiga TV'

El 12 de maig del 2019 serà una data que el món del periodisme esportiu català i espanyol no oblidarà mai. Tampoc ho farà, evidentment, Danae Boronat, periodista que aquest diumenge es va convertir en la primera dona a narrar un partit de la Lliga a través de la televisió. La comunicadora tarragonina va explicar l’empat entre l’Atlètic de Madrid i el Sevilla al Wanda Metropolitano a  (1-1) i va escriure el seu nom en els llibres d’història del periodisme estatal.

“Ha estat una experiència increïble i espero que sigui la primera de moltes. M’encantaria poder seguir narrant partits”, va explicar en antena Boronat. “Estic molt contenta per l’oportunitat i pel resultat. A seguir aprenent”, va afegir a les xarxes socials la presentadora de diferents programes de BeIN LaLiga i Movistar Liga de Campeones, que durant la retransmissió va estar acompanyada de l’analista i exjugador Alberto Edjogo.

 
Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?