Cristiano Ronaldo té clar que no agrada "gaire" a Barcelona

El portuguès presumeix de ser el futbolista amb més seguidors a Instagram del món

Les temporades i els anys passen, però hi ha coses que es mantenen. Una d'elles és el caràcter de Cristiano Ronaldo, un esportista brillant, però que fa que pugi el preu del pa cada cop que parla. "Barcelona no és per a mi. Hi he estat una o dues vegades i vaig sentir que no els agrado gaire. Però és normal per la rivalitat, no passa res", ha apuntat el portuguès en una entrevista a El País, on ha presumit de ser el futbolista "amb més seguidors del món (a les xarxes socials). Per què? La gent s'identifica amb mi". Ronaldo ha explicat que és conscient que agrada i genera rebuig en molta gent. "Com més amunt estàs, més et volen tirar cap avall. Si jo tinc tot el que tinc i guanyo el que guanyo, alguna cosa dec estar fent bé". 

Ronaldo es defineix a si mateix com a una persona "humil". "Has d'aprendre que no ho saps tot. Si ets llest, captes coses que et fan millorar com a atleta", exposa. Sobre el seu passat blanc, reconeix que és una etapa de la qual guarda un gran record. Sé que la gent m'estima, saben que jo he donat molt al club i el club també m'ha donat molt a mi. Em diuen que torni a Madrid. M'agrada escoltar-ho". Ronaldo també parla de la pressió constant, sovint excessiva, que ha hagut de viure els últims anys: "No negaré que a vegades em cansa, perquè sembla que cada any has de demostrar que ets molt bo. És difícil, però tens el que tens per comptar amb aquesta pressió addicional d'haver de demostrar alguna cosa a la gent, no només per a tu. També a la gent que és al teu voltant: la teva família, la teva mare, el teu fill... Això et fa més actiu".

 

El jugador reconeix que encara no té pensat retirar-se, i que quan ho faci es veu entrenant. "Hi ha una pressió addicional, perquè la gent sempre està jutjant-me: «Ja està acabat. Té 33, 34 o 35 anys, ja ho hauria de deixar». I tu vols sorprendre la gent: aquí segueix el Bicho".   

 
Comentaris