Comunicat a la desesperada del Reus: “El nou inversor fa més de 90 dies que no apareix”

El club del Baix Camp viu una situació crítica i límit que podria acabar amb la desaparició si cap inversor decideix evitar-ho

El Reus Deportiu viu una situació crítica i límit. El club tarragoní ha emès aquest divendres un comunicat a la desesperada que, tant per les paraules com el to, evidencia que al Baix Camp temen que l’entitat pugui desaparèixer. En un text escrit en castellà, anglès i xinès, que s’ha esborrat en qüestió de minuts i en el qual el correu facilitat estava mal escrit, l’equip tarragoní ha explicat que “el nou inversor, que només s’ha fet càrrec del 9,6% dels salaris dels jugadors i els empleats, fa més de 90 dies que no apareix per les instal·lacions del club” i ha demanat auxili “a empreses de la zona, nacionals i estrangeres”.

“Som un club amb 110 anys d’història. Tenim la possibilitat de competir a Segona Divisió B i amb el nostre filial a Tercera. El nostre desig és que el club pugui competir i no desaparegui. Els aficionats de Reus no es mereixen que l’entitat desaparegui…” ha explicat el Reus Deportiu en el comunicat. Es desconeixen quines són les intencions de Russel Platt i Clifton Onolfo, de l'empresa nord-americana US Real State, però ara mateix sembla que si  no es troba un nou inversor, la desaparició passarà de ser una amenaça a convertir-se en realitat.

El comunicat del Reus Deportiu

“El Club de Futbol Reus Deportiu es troba en una situació crítica. El club va ser comprat per un inversor en el mercat hivernal. Aquest inversor, a dia d’avui, només s’ha fet càrrec del 9,6% dels salaris dels jugadors i els empleats. L’inversor fa més de 90 dies que no apareix per les instal·lacions del club.

Des del club volem fer una crida a empreses de la zona, nacionals i estrangeres. Som un club amb 110 anys d’història. Tenim la possibilitat de competir a Segona Divisió B i amb el nostre filial a Tercera. El nostre desig és que el club pugui competir i no desaparegui. Els aficionats de Reus no es mereixen que l’entitat desaparegui…

 

Per això, si algun empresari, empresa o persona particular vol posar-se en contacte amb el club per ajudar en aquesta situació límit, demanem que ho facin al compte de correu [email protected] o a través de les xarxessocials (@cfreusdeportiu).

Gràcies”.

Més informació
 
Comentaris