Els propietaris del Manchester City i del Girona compren un equip de l'Índia

El City Football Group (CFG) segueix el seu procés d'expansió amb la compra del Mumbai City FC

El City Football Group segueix el seu procés d'expansió. Els propietaris del Manchester City i el Girona, entre d'altres, han anunciat la compra del Mumbai City FC, actual setè classificat de la Primera Divisió de l'Índia, després d'adquirir el 65% del seu capital social. El 35% restant es manté en propietat de Ranbir Kapoor, actor i productor de cinema, i Bimal Parekh.

Khaldoon Al Mubarak, president del City Football Group, ha declarat que "pensem que aquesta inversió brindarà beneficis transformadors al Mumbai City, al nostre grup i al futbol de l'Índia. Tenim moltes ganes de dur a terme un paper actiu en les comunitats locals i de fans del Mumbai City. I de treballar amb els nostres copropietaris per desenvolupar el club el més ràpid possible".

 

El City Football Group ja és propietari de vuit equips: Manchester City (Anglaterra), Girona (Catalunya), New York City (Estats Units), Melbourne City (Austràlia), Yokohama Marinos (Japó), Atlético Torque (Uruguai), Sichuan Jiuniu (Xina) i el Mumbai City (Índia). A més, el grup també té un "acord de col·laboració" amb altres clubs com el NAC Breda (Holanda), el San Antonio (Estats Units) o l'Atlético Venezuela (Veneçuela).

Més informació
 
Comentaris