Casillas torna als entrenaments dos mesos després de patir un infart

L’exporter del Madrid, ara al Porto, s’ha incorporat a la disciplina del club portuguès en el seu primer dia de la temporada 2019/20

Aquest dilluns, el Porto ha començat la temporada 2019/20 i els futbolistes del club han tornat a la feina després d’uns dies de vacances. Entre tots els jugadors que s’han presentat a les instal·lacions del conjunt portuguès s’hi ha trobat el porter madrileny Iker Casillas, que ara fa dos mesos va patir un infart mentre s’entrenava i va haver de sotmetre’s a un cateterisme.

Amb el seu futur a l’aire, ja que aquest depèn del procés de recuperació de Casillas, el mític exjugador del Madrid ha estat un més i ha fet difusió de la seva tornada a la feina a través de les xarxes socials. “Tornada a la feina. Primer dia”, ha piulat el porter, que en més d’una ocasió ha hagut de negar, les darreres setmanes, que hagi decidit retirar-se del futbol professional. Aquesta opció no està descartada tampoc, però l’única realitat és que en el primer dia del nou curs esportiu del Porto, ell ha volgut ser un més.

 

Si la seva recuperació no pateix cap contratemps, Casillas començarà la seva 21a temporada al màxim nivell del futbol professional. Després de setze anys al club de la seva vida, el Reial Madrid, l’estiu del 2015 el de Móstoles va decidir fer les maletes cap a Porto, on ha jugat les darreres quatre temporades i ha tingut força continuïtat.

Més informació
 
Comentaris