El torneig del KO es cobra les primeres víctimes

Equips com el Badalona, l'Eivissa o l'Ebre han eliminat equips de categoria superior a la seva

El nou format de la Copa té, com a gran al·licient, la possibilitat que equips de categories baixes eliminin rivals de categories superiors. Això pot succeir amb molta més facilitat que abans, ja que ara els enfrontaments són a partit únic i a l'estadi de l'equip de menys nivell. Si bé a la primera ronda no hi va haver grans sorpreses, més enllà de la derrota de l'Alabès davant el Jaén, en la segona hi ha hagut alguns casos més significatius.

Destaca per sobre de tots l'exemple del Badalona. Els escapulats, ubicats a la part baixa de la classificació de la Segona Divisió B, van eliminar el Getafe, equip de primera que està disputant l'Europa League. D'altra banda però, tots els altres equips de la categoria reina han estat capaços de superar les seves eliminatòries, si bé alguns com el Valladolid o el Llevant han hagut d'arribar fins als llançaments de penals per tal d'aconseguir-ho.

 

Els altres equips que han donat la sorpresa i han vençut clubs de categories superiors són l'Ebre, els Unionistas de Salamanca, l'Eivissa, el Badajoz, el Recreativo, la Cultural Leonesa i el Logroñés. Pel que fa als equips catalans, en general hi ha hagut molt bones notícies. Més enllà del Badalona, Girona i Espanyol han passat de rondes. No ho ha pogut fer, però, el Nàstic.

Més informació
 
Comentaris