Acord definitiu per al conveni del futbol femení

La Federació Espanyola anuncia que ha acceptat la proposta de l'Associació de Clubs de Futbol Femení

La Federació Espanyola de Futbol ha anunciat aquest dimarts que ha arribat a un acord definitiu per al conveni del futbol femení, que s'hauria de signar aquest dimecres. L'ens que presideix Luis Rubiales ha acceptat la proposta de l'Associació de Clubs de Futbol Femení (ACFF) per "garantir la firma de l'acord amb l'AFE aconseguit després de la vaga de les futbolistes, el termini del qual acaba demà".

"D'aquesta forma, la Federació permet als clubs integrar-se en el Programa Élite, que concedirà 500.000 euros a l'any als de Primera Divisió i 100.000 als de Segona", ha informat l'entitat mitjançant un comunicat en el qual també ha apuntat que "ha acceptat la proposta inicial de l'ACFF de mantenir dos partits per jornada per a l'empresa amb què l'Associació havia firmat inicialment, Mediapro, i d'alliberar la resta de compromisos amb l'objectiu d'aconseguir més ingressos".

 

Amb aquesta decisió, "la RFEF pretén donar un impuls definitiu a una competició que considera prioritària i per la qual ha apostat i invertit fermament des del primer moment". "Sempre s'ha convidat tots els clubs a participar-hi i comercialitzar conjuntament els drets de televisió per aconseguir un major valor i una total consolidació", ha sentenciat el comunicat.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?